Ingredienser
9 ägg
4dl ryska yoghurt
200g färskost
5 dl mandelmjöl
5 dl pofiber
3 msk fiberhusk
3 msk solroskärnor
3 msk linfrön
3 msk chiafrön
2 tsk bröd krydda (valfritt)
3 tsk bakpulver
2 tsk salt
200g färskost
5 dl mandelmjöl
5 dl pofiber
3 msk fiberhusk
3 msk solroskärnor
3 msk linfrön
3 msk chiafrön
2 tsk bröd krydda (valfritt)
3 tsk bakpulver
2 tsk salt
1. Äggen, yoghurten, grädden och smöret vispas samman till en smet.
2. Blanda de torra ingredienserna i en skål och vispa ihop.
3. Låt stå och svälla ca 20-30 minuter.
4. Täck formen med bakplåtspapper häll senda ner smeten.
5. Toppas med Solrosfrön
6. Grädda i ugnen i 90-100min - 160grader i varmluft
Insperation ifrån jilsmat.se
